Nyheder, Opslagstavle

Opslag med Nyheder og meget andet godt

 

 

Jeg hedder Mette og jeg fortæller jer når og hvis der kommer nyheder her på siden som nu.............

Husk at fyrværkeri kun må bruges

fra d.27 Dec.til d.1 Jan. incl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKOVFRYDS SNOW MALENE

Er nu en himmelhund.

 

ER DØD d.26. 08. 2015, Hun blev født 18.04.2004

MALENE VIL BLIVE SAVNET - og minderne har vi da.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.........Malene - så fin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

ER DIN HUND MEGET BANGE FOR NYTÅRSFYRVÆRKERI:

Så bør du nok søge dyrlæge i god tid. Selve nytårsaften skal hunden som regel luftes omkring kl 21, den kan få sig en slem forskrækkelse for livet,hvis den kommer for tæt på fyrværkeri, så pas på din hund,- hold den i snor,når du skal lufte den nytårsaften,der er mange der kommer til skade,- nogle løber væk og kommer aldrig tilbage. Den bange hund skal være sammen med sin famillie,- træk gardinerne for, så det kan undgås at få lysglimt ind, spil noget musik,- giv den et tyggeben. Måske skal den ha sin aftensmad lidt tidligere end normalt.

Gratis lydfil med fyrværkerilyde her.:

http://eurasier-Catalina.dk/fyrvaerkeri.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIKKERHED I MØRKET.: Når dagene bliver kortere,foregår gåturen med hunden ofte i mørke. For bilister kan der tit være svært at se personer og dyr langs vejkanten og bremse i god tid. Det er især farligt,når bilisten bliver blændet af modkørende biler. Du kan forebygge uheld ved at gøre både dig selv og hunden mere synlige. Reflekser på tøjet og halsbåndet er en god ide,men tag også en lommelygte eller en pandelampe med på turen. Med lidt lys kan du bedre se hvor du går og du kan gøre opmærksom på dig selv i et nødstilfælde. Du kan også sætte en lille hundelygte med ledlys i hundens halsbånd, den lyser el. blinker i flere timer. Man kan i flere butikker købe halsbånd / seler og liner med lys i . Jo mere du gør opmærksom på dig selv og hunden overfor bilisterne, jo mere sikkert er det at færdes i mørket.

 

 

 

 

 

 

 

 

HOLD HUNDEN VARM OG TØR.: De fleste hundeejere går ud fra,at deres hund i kraft af dens pels har nok beskyttelse mod kulde og fugt. Det er ikke helt rigtigt. Hunde uden ret meget underpels eller kort pels, samt ældre og syge hunde har i nogle tilfælde brug for et varmt dækken. Mange små hunde og hunde med en meget tynd pels er også meget følsomme over for dårligt vejr og har brug for en ekstra beskyttende beklædning.

 

 

 

 

 

 

 

BESKYTTELSE MOD FLÅTER OG LOPPER ER OGSÅ VIGTIG OM EFTERÅRET.:

Med de stigende temperaturer vågner flåterne fra deres vinterhi og kravler op på græsstrå i underskoven eller i små buske for at vente på deres ofre.Derfor bruger mange hundeejere flåthalsbånd eller spot on-præparater på deres kæledyr om foråret for at beskytte dem mod de farlige små kryb.

Mange går ud fra at flåternes og loppernes aktivitet mindskes om efteråret,når temperaturen falder. Desværre forholder det sig lige modsat. På grund af en højere luftfugtighed og de milde temperaturer er forholdene optimale for både flåter og lopper om efteråret,og derfor er deres aktivitet særlig høj på denne årstid og dermed er risikoen også større for både mennesker og dyr. Under blodsugningen kan flåterne overføre en virus "encephalitis" som kan forårsage hjernebetændelse og bakterier som forårsager borreliose.

Om efteråret registreres mindst lige så mange sygdomstilfælde som om sommeren.

Mange kalder fejlagtig skovflåter,- som er blodsugende mider, for " tæger" men tæger er insekter og helt ufarlige. Men det kan være svært at se forskel.

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 Mette og Malue