Her får Bichonèrne en lille cykeltur- det var dengang vi havde sne om vinteren..

Chico 4 uger gammel

Bichon Frise`en

Øverst fra venstre Mine 4 Bichon Frise hunde. Monike,Malene Mette og Malue er kommet i rammer,- Nederste et foto af min lille Maltipoo Liva, hun er da også kommet i ramme nu.

                               Så sød.

I England er man begyndt at lave designerhunde, -det er allerede  meget populært at have sådan en race der,- og de er også ved at vinde indpas i Danmark hvor de ligeledes er blevet meget populære. Billedet her ved siden af, er en Bichon-Poo som er en blanding af en Bichon og en Puddel. Ja hvad er nu det?? Det er det vi herhjemme kalder en blandingshund,- en bastard, eller et gadekryds,- men nej i England parrer man to racehunde og vupti, så har man en ny og sød raceren designerhund.Herunder er navnet på racen og hvad den er "lavet af" (blandingen).


 


Cav-a-Poo=CvalierKingCharles+Pudel
 


.


 
    
l   

 

Malti-Tzu=Maltes+Shih-TzuMoxie=Maltese+Dachshund


      Maltishon=Maltese+BichonShorkie=Shih Tzu+YorkieShih-Poo=ShihTzu+Pudel


Shih-Pom=ShihTzu+Pomeranian


Yorkie-Poo=Yorkie+Pudel


PomPoo=Pomeran+Pudel

Peekapoo=Pekingeser+Pudel
Cock-A-Poo=Cocker+PudeCockershon= Cocker+BichonBrusselsGriffon+Maltese

CavaTzu=CavalierKingCharles+ShihTzu


Cockalier=CavalierKingCharles+Cocker


Chorkie=Chihuahua+YorkieChiweenie=Chihuahua+Dachshund


Shortie=Pug+DachshundMalti-Poo = Maltese+Puddel

Lhasa-Poo=LhasaAspo+PudelDoxie-Poo=Dachshund+PudelGoldenDoodle=Retriver+PudelDach-Tzu=Darchshund+ShihTzu      Puggle=Pug+Beagle


Schnoodle=Schnauser+Pudel


    Shibea=Shiba+Beagle

Ja de er da meget søde alle sammen,- men det er nu ikke alle sammen der er faldet lige godt ud,- efter min mening,- men vurder selv,hvad du syntes.

Det var England der startede med alle disse racer, men nu fås de også i Danmark.

Mine 4 pudler. Bagerst: Marie,Majse og Oline og forest deres mor Mille, der blev 16 år gammel.

Suspendisse rhoncus

condimentum ligula feugiat

Proine ultrices eleifend lemc ullamcorper estibulum ante ipsum faucibus otirehecis luctus et ultrices posuere cubilia surae Maecenas pellentesque elitnnec tempuser egestas felis ipsr pulvinar lacus ac ultricies dolor risusan sturpis. Pros ullamcorper tincidunt torm in porttitor lacus mollis necusce quis at nibhg munc a metus i ipsum tempus ultrices nunglc noen urna at mauris luctus placerat.

Proine ultrijcesi eleifenid ullamcorper cubil estibulum cubilis tipsum derimis faucibus orhcis luctus etulatrices ura posuere cubge urare a pellentesque elitnec tempu legest felis ipspulvinar lacus ac ultricies dolerisus.

Proine ultrijcesi eleifenid ullamcorper cubil estibulum cubilis tipsum derimis faucibus orhcis luctus etulatrices ura posuere cubge urare a pellentesque elitnec tempu legest felis ipspulvinar lacus ac ultricies dolerisus.

    Her er vi ikke ret gamle,-ikke 8 uger endnu men mor har puttet os ned i en balje for at bære os ud på græsplænen,hvor hun har stillet en kravlegård op til os,så vi kan få lidt sol,- vi er der ikke så længe,men det er dejligt at komme ud i den friske luft,indimellem- selvom vi er så små.